Categories:

De nieuwe trends voor het wintersportseizoen

Door de COVID-pandemie zijn veel vakanties niet doorgegaan. Hierdoor zijn ook veel mensen niet op wintersport geweest. In deze jaren is het online shoppen doorgegaan en de nieuwe wintersport trends zijn bekend. Je wil natuurlijk wel de blits maken op je eerste wintersport in tijden!

De trends voor 2021/2022 zijn als volgt:

1.Felle kleuren

Felle kleuren op het skipak is helemaal in, hoe opvallender hoe beter. Kleurrijke patronen op een snowboard jas of ski jas is terug in de mode. Kleurblokken wordt ook vaak gezien in de nieuwe collecties van wintersport fashion merken.

2.Metallic kleding

Metallic kleding is een aantal jaren geleden weer een trend. De Glitter en glinster heeft nu ook de wintersport outfits bereikt. Iedereen wil de blits maken in het volgende wintersportseizoen met deze opvallende glamour items.

3.Printjes

Hoe opvallender, hoe beter. Skipakken kunnen tegenwoordig alle printjes mogelijk hebben. Van een luipaard print tot van top tot teen in een stippen pak het is helemaal niet gek. Zelfs het combineren van alle prints maakt een outfit leuk.

4.Verwarmde handschoenen, sokken en inlegzolen

Voor luxe wintersporters onder ons is deze trend ideaal. Op een koude dag zijn je handen of voeten meestal helemaal verkleumd. Door deze trend is dit niet meer nodig. Verwarmde handschoenen, sokken en inlegzolen maakt de wintersport nog iets comfortabeler.

5. Strakke skibroeken voor vrouwen

Strak is weer helemaal in voor vrouwen, zo kan je zelfs in de winter je figuur laten zien. De broeken zijn meestal aan de bovenkant strak en de pijpen van de broek dan iets wijder waardoor snowboard schoenen of skischoenen er nog onder kunnen. Zo ben je modieus en sneeuwproof.

6. Curdoroy

Deze trend is ook in de dagelijkse mode veel terug te zien maar ribbeltjes zijn nu ook terug te vinden op de skijassen en broeken.

Tags:

No responses yet

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.